Coalities bouwen

Thonon Folz | Public Affairs

 

“In je eentje ga je sneller, maar samen kom je verder,” luidt de verkorte vorm van een Afrikaans gezegde. Opbouwen van een alliantie of coalitie van organisaties die uw belangen delen kost inderdaad tijd. Maar als die coalitie staat, dan kan het hard gaan: alle achterbannen gaan ook uw verhaal vertellen, u krijgt toegang tot contacten waar u voorheen geen voet aan de grond kreeg en elke politieke partij heeft wel een organisatie in uw coalitie met wie ze zich verbonden voelt.

Doordat we in belangen en waarden denken kunnen we snel de organisaties identificeren die bij uw belangen passen. Namens of met u kunnen we vervolgens gesprekken voeren over samenwerking, om die af te ronden met een convenant, manifest of overeenkomst. En natuurlijk een mooie lancering van de samenwerking met een klinkend persbericht.

We hebben al advies gegeven over coalities bouwen aan:

Z

Een landelijk stichting

Een landelijke organisatie die lokaal de kwaliteit van leven voor haar achterban wil verbeteren. Vanuit een detachering hebben wij namens hen gesprekken met andere organisaties gevoerd, de samenwerkingsovereenkomst geschreven en het evenement georganiseerd waarop de alliantie van dertien partijen is opgericht.

 

Z

Een landelijke vereniging

Een landelijke vereniging met meer dan 50.000 leden. Voor hen hebben we een Plan van Aanpak opgesteld hoe hun boodschap in provinciale verkiezingsprogramma’s te laten landen. In de aanpak hebben we verschillende medestanders geïdentificeerd waar zij eerder nog niet aan hadden gedacht.

Strategisch adviseren

Workshops & Trainingen

l

Overtuigend schrijven

Serious Games Ontwerpen

Omgevingswet: Training & Adviseren

Coalities bouwen

Stuur een bericht